5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!

Ayin

Ayin
Michael Kovak, rahip olabilmek için ruhban okuluna gitmiş olan ve geleceğini seçmesi gereken genç bir adamdır. Aklın ve bilimsel gerçeğin her şeye bir açıklama bulacağına inanan Michael, şeytanlar ve melekler gibi şeylere olan inancını yavaş yavaş kaybeder. Meraklı olan bu genç adam şeytan çıkarma ayinlerine de katılmış ve farkında olmadığı durumlarla karşılaşmıştır.
  • İZLENME: 38
  • BEĞEN: 0
  • BEĞENME: 0
  • 720P
  1. Joker 2 için inceleme puanları yayınlandı!
      1 ay Önce   40
    Joker 2 için inceleme puanları yayınlandı! Joaquin Phoenix ve Lady Gaga'nın başrollerini paylaştığı Joker: Folie à Deux (Joker 2) için ilk inceleme puanları geldi. İşte notlar...
    Asıl oyun başlıyor: Squid Game 2.sezon yeni fragman yayınlandı!
      2 ay Önce   28
    Asıl oyun başlıyor: Squid Game 2.sezon yeni fragman yayınlandı! Netflix tarafından yayınlanması uzun zamandır merakla beklenen Squid Game 2. sezon için yeni bir fragman daha yayınlandı...
    Box Office Türkiye: “Deadpool & Wolverine” 265 Bini Aşkın Seyirciyle Bir Numarada!
      2 ay Önce   64
    Box Office Türkiye: “Deadpool & Wolverine” 265 Bini Aşkın Seyirciyle Bir Numarada! "Deadpool & Wolverine" beş günlük açılışında 441 bin 663 seyirciye ulaştı.
Yorum Alanı