5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!

Sadece Bir Gece

Sadece Bir Gece
Tamer ve Begüm modern, şehirli insanlardır ve beyaz yakalı olarak çalışan evli bir çiftidir. Tamer, arkadaşlarıyla çıktığı gecede barda tanıştığı bir kadınla yatar. Kadını bir daha hiç aramaz ve görmez. Tamer'in yaptıklarından şüphelenen Begüm, ona baskı yapar ve Tamer itirafta bulunmak zorunda kalır. Bir gece alkolün etkisi ile şeytana uymuştur ve Begüm'den af dilemiştir. Begüm bu olayı kabullenemez ve Tamer'i evden kovar. Af dileyen Tamer’e tek bir şart öne sürer. Begüm de aynısını yapacaktır ve aynı şekilde bir geceliğine...
  • İZLENME: 40
  • BEĞEN: 0
  • BEĞENME: 0
  • 720P
  1. James Gunn “Galaksinin Koruyucuları”ndan Daha Fazla İsmin DC’ye Geçeceğini Söylüyor
      1 ay Önce   26
    James Gunn “Galaksinin Koruyucuları”ndan Daha Fazla İsmin DC’ye Geçeceğini Söylüyor Chris Pratt ve Pom Klementieff'in DC Evreni'ne katılacağına yönelik iddialar bir süredir tartışılıyor.
    Deadpool 3, gişede Avatar: Way of Water’ı solladı!
      2 ay Önce   133
    Deadpool 3, gişede Avatar: Way of Water’ı solladı! Deadpool 3, gişede Avatar: The Way of Water'ı geçerek büyük bir başarı elde etti. Gelin detaylara bakalım!
    Ayvalık Uluslararası Film Festivali için Heyecan Başlıyor
      2 ay Önce   86
    Ayvalık Uluslararası Film Festivali için Heyecan Başlıyor 17-22 Eylül'de düzenlenecek olan Ayvalık Uluslararası Film Festivali'nin programı belli oldu.
    Chris Evans “Deadpool & Wolverine” İçin Ryan Reynolds’a Teşekkür Etti
      2 ay Önce   64
    Chris Evans “Deadpool & Wolverine” İçin Ryan Reynolds’a Teşekkür Etti Haber metni "Deadpool & Wolverine" hakkında spoiler içerir.
Yorum Alanı