5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!

Yeniden Başla

Yeniden Başla
Film, ölümcül olan bir kazayı yaşadıktan sonra yaşamı alt üst olan Allison'ı anlatıyor. Gelecek senelerde, müstakbel kayınpederi ile olan ilişkisi, ona yaşamaya değer bir hayat sunacaktır.
  Tür: Dram Filmleri
  • İZLENME: 63
  • BEĞEN: 0
  • BEĞENME: 0
  • 720P
  1. James Gunn, DC Evreni’ni Sıfırdan Başlatacak Olan “Superman”in Çekimlerini Tamamlandığını Duyurdu
      2 ay Önce   60
    James Gunn, DC Evreni’ni Sıfırdan Başlatacak Olan “Superman”in Çekimlerini Tamamlandığını Duyurdu James Gunn ve Peter Safran'ın başkanlığında yeniden başlatılan DC Evreni'nin ilk filmi olan"Superman" 2025 yazında vizyona girecek.
    “Jurassic World” Serisi, “Jurassic Park” Yazarıyla Kökenlerine Dönüyor
      1 ay Önce   32
    “Jurassic World” Serisi, “Jurassic Park” Yazarıyla Kökenlerine Dönüyor Orijinal Jurassic Park'ın yazarı David Koepp'in yazacağı "Jurassic World 4" ile seri kökenlerine dönecek.
    Neve Campbell “Çığlık 7″nin Hikayesi İçin Yeni Bir Güncelleme Sundu
      2 ay Önce   63
    Neve Campbell “Çığlık 7″nin Hikayesi İçin Yeni Bir Güncelleme Sundu Serinin 6. filminde rol alamayan Neve Campbell "Scream 7"de geri dönecek.
    Gladyatör 2’de kan gövdeyi götürecek! Filmin derecelendirmesi belli oldu
      4 hafta Önce   34
    Gladyatör 2’de kan gövdeyi götürecek! Filmin derecelendirmesi belli oldu Merakla beklenen Gladyatör 2 filmi için geri sayım başlarken, filmin derecelendirmesi resmi olarak açıklandı.
    Sylvester Stallone Liderliğindeki “Cliffhanger” Devam Filminin Çekimleri Başlıyor
      1 ay Önce   28
    Sylvester Stallone Liderliğindeki “Cliffhanger” Devam Filminin Çekimleri Başlıyor Aksiyon yıldızı, 1993 yapımı “Dağcı” filminin devamı için geri dönüyor.
Yorum Alanı