5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!

Efsane Adam

Efsane Adam
Gençlik hayallerinin solup gitmesine izin vermeyen bir adamı izleyeceksiniz. Hayatı boyunca klasik Indian motosikletini mükemmelleştirmek için çalışan Burt, motorunu test etmek için dünyanın bir ucundan Utah'ın Bonneville tuzlu çöllerine doğru yola çıkar. Karşısına çıkan tüm zorluklara rağmen yeni bir hız rekorunun sahibi olacaktır. Munro'nun 1967'de kırdığı dünya rekorunu kimse geçemedi ve onun efsanesi bugüne kadar yaşadı.
  Tür: Dram Filmleri
  • İZLENME: 58
  • BEĞEN: 0
  • BEĞENME: 0
  • 720P
  1. Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (2 Ağustos 2024)
      2 ay Önce   37
    Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (2 Ağustos 2024) Bu hafta ikisi yerli 7 film vizyona giriyor!Aralarında başarılı yönetmen M. Night Shyamalan'ın yönettiği gerilim filmi
    Sam Claflin Başrollü Korku Filmi “Bagman”in Fragmanı Yayınlandı
      2 ay Önce   62
    Sam Claflin Başrollü Korku Filmi “Bagman”in Fragmanı Yayınlandı İlhamını bir şehir efsanesinden alan korku filmini Colm McCarthy yönetti.
    Ayvalık Uluslararası Film Festivali için Heyecan Başlıyor
      2 ay Önce   86
    Ayvalık Uluslararası Film Festivali için Heyecan Başlıyor 17-22 Eylül'de düzenlenecek olan Ayvalık Uluslararası Film Festivali'nin programı belli oldu.
Yorum Alanı