5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!

Eşim Gibi

Eşim Gibi
Yakın gelecekte, yas tutmakta olan bir dedektif karaborsadaki yapay insan tacirlerini aramaya başlar. Yapay zeka sömürüsünü bitirme mücadelesinde, merhum karısı gibi davranmasını sağlamak için arkadaşı olması amaçlanan yapay insanın programlamasını sabote ederek sızmaya çalışır. Hiçbir şeyin dışardan göründüğü gibi olmadığı bu dünyada geçmiş bir yaşamın anıları yeniden su yüzüne çıkınca kendi gerçekliğini sorgulamaya başlayacaktır.
  • İZLENME: 56
  • BEĞEN: 0
  • BEĞENME: 0
  • 720P
  1. Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (30 Ağustos 2024)
      1 ay Önce   24
    Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (30 Ağustos 2024) Bu hafta 6'sı yerli 12 film vizyona giriyor!Aralarında Türk asıllı Alman yönetmen Aylin Tezel'in yönettiği, senaryosunu yazdığı ve başrolünü paylaştığı "Aşka Düşmek" de var.Oyunda Kal: Eğlence ArenasıSüre: 92dkTür: AileYönetmen: İlker SavaşkurtSenarist: Doğan Akdoğan , Alper BaytekinYapımı: 2024 - TürkiyeFilm, ailelerinden uzakta çeşitli engellerden oluşan parkurlarda...
    Genco Erkal Hayatını Kaybetti
      2 ay Önce   134
    Genco Erkal Hayatını Kaybetti Bir süredir kan kanseriyle mücadele eden sanatçı Genco Erkal, 86 yaşında hayatını kaybetti.
    Netflix “Baby Reindeer” Dizisinin Gerçekleri Çarpıttığını Kabul Etti
      2 ay Önce   64
    Netflix “Baby Reindeer” Dizisinin Gerçekleri Çarpıttığını Kabul Etti Gerçek Martha olduğunu iddia eden Fiona Harvey'nin açtığı dava öncesinde Netflix harekete geçti...
Yorum Alanı